matsue jo

SAIUNDO has been offering excellent wagashi (Japanese confectionaries) in Matsue for more than 130 years. With selected ingredients and sophisticated looks, our wagashi collection now becomes popular as high quality products among people all over Japan.
WAKAKUSA
WAKAKUSA
Our signature mochi (rice cake) frosted with sugar-blended rice powder tinted with vibrant green. Created from the recipe that has been restored and handed down through generations.


HO-KI-BO
HO-KI-BO
A soft mochi enrobed in premium boiled azuki (red beans) and sugar sprinkle. Enjoy rich aroma and texture of azuki.

YAMAKAWA
YAMAKAWA
Traditional dried sweets made with finest Japanese suger. Smoothly melt in the mouth and match a variety of green teas.
ASASIO
ASASHIO
A manju (steamed bun), the dough made from joyo (yam) and inside filled with koshi-an (sieved red bean paste) after removing bean skin. A hint of salt is added to this koshi-an.

KURI MARU
KURI MARU
A whole chestnut awaits deep within rich tsubu-an (whole red bean paste) and delicate shiro-an (strained white bean paste) .

HANA-ZOSHI
HANA-ZOSHI
Soybean paste between wasanbon-to (Japanese sugar) crumbles. Decorated with hand-painted seasonal flowers.
YUZU GOROMO
YUZU GOROMO
Koshi-an in a natural yuzu (Japanese citron) shell, which is gently stewed and soaked in syrup.
SAIMON
SAIMON
Soft mochi sweets made in thin sticks with the subtle aroma of white sesame and yuzu.

SOBA JOYO
SOBA JOYO
A manju, made of the dough containing soba (buckwheat) flour. Filled with koshi-an and topped with roasted soba kernels.

<<BACK>>




サイトマップ
             
ショッピング ━━━━━━━━━━ 敬老の日特集 NEW        
      銘菓━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━ 若草
      詰合せ━━━━━━━━━━ 出雲神話 願ひ菓子
歴史 松江と和菓子 季節のお菓子ご案内 松江紀行 伯耆坊
  松江城大茶会 原材料について 嫁が島 三味羊羹
  明々庵 お買い物ガイド 湖都の風 栗まる NEW
      通信販売の法規 福寿 そば饅頭・玄丹 休止中
会社案内
社長挨拶 プライバシーポリシー 舟遊び 山川
  経営理念 お客様マイページ ログイン 白鳥 彩紋
会社概要 買い物かごをチェック オリジナル詰合 だんだん 休止中
店舗案内       春秋
主要取引先       露堂々
選・和菓子職       朝汐
免責事項 洋菓子━━━━━━━━━━ 彩雲堂ファミーユ やまかつら
  著作権     えにしのわ 柚衣 休止中
  レクリエーション     焼きヨーグルトケーキ 柚子じょうよう 休止中
          パイまん 蕎麦上用
体験 和菓子づくり教室     オレンジシフォン カステラ
  内中原小学校の親子活動      湖の雲
  家族でだんらんお菓子作り体験教室     小さな森
             
話題 NEW和菓子inニューヨーク          
  工芸菓子        
  工芸菓子inパリ            
  彩雲写真コンテスト            
  本店イベント            
  世界に広がる和菓子の輪(ムービー)        
  思い出エピソード NEW            
  思い出エピソード投稿            
                 
その他 メルマガ          
彩雲堂
©彩雲堂
  リンク          
  携帯サイト          
  お問い合わせ          
  English          
               
HOME